Vanliga frågor!
 

 

+ Hur ändrar jag beräknat förlossningsdatum i appen?

Du kan ändra ditt beräknade förlossningsdatum genom att klicka på GRAVID under inställningar längst ner i menyn. Därefter klickar du på ”Beräknat förlossningsdatum”, skriver in ditt nya datum och klickar spara.

+ Appen visar en dag fel, vad gör jag?

Om appen visar en dag ”fel” beror det troligtvis på graviditetslängds inställningen i appen. I vissa delar av Sverige räknas BF som 40+0 och i andra delar 39+6 (vanligaste beräkningen). Appens default-inställning är 39+6 men om du bor i ett område där BF räknas som 40+0 kan du kan justera detta under Inställningar > GRAVID > Graviditetslängd.

+ Hur sparar jag min dagbok?

Du kan exportera dagboken genom att klicka på PDF-knappen i dagboken och sen skicka dagboken till din mejl.

+ Hur ändrar jag mellan graviditet och barn i appen?

Om du har både en graviditet och ett (eller flera) barn i appen kan du byta mellan barn och graviditet genom att "swipa" på appens startsida.

+ Hur lägger jag till ett barn i appen?

Om du har en pågående graviditet i appen och fött ditt barn (grattis!!) kan du fylla i barnets födelsedatum, på så sätt summeras din graviditet och barnet skapas.

Du kan även lägga till barn i appen genom att klicka på BABY under Inställningar i menyn, därefter "+ Lägg till barn". Om du har en pågående graviditet kommer appen att fråga om du fött och vill att graviditeten skall summeras eller om du vill lägg till ett syskon.