Vanliga frågor 

 

+ Hur ändrar jag beräknat förlossningsdatum i appen?

Du kan ändra ditt beräknade förlossningsdatum genom att gå till inställningar (det lilla hjulet på startsidan) och sedan MIN GRAVIDITET. Därefter klickar du på ”Beräknat förlossningsdatum”, skriver in ditt nya datum och klickar spara.

+ Appen visar en dag fel, vad gör jag?

Om appen visar en dag ”fel” beror det troligtvis på graviditetslängds inställningen i appen. I vissa delar av Sverige räknas BF som 40+0 och i andra delar 39+6 (vanligaste beräkningen). Appens default-inställning är 39+6 men om du bor i ett område där BF räknas som 40+0 kan du kan justera detta under Inställningar > MIN GRAVIDITET > Graviditetslängd.

+ Hur sparar jag min dagbok?

Du kan exportera dagboken genom att klicka på PDF-knappen i dagboken och sen skicka den till din mejl.

+ Hur ändrar jag mellan graviditet och barn i appen?

Om du har både en graviditet och ett (eller flera) barn i appen kan du byta mellan barn och graviditet genom att klicka mellan GRAVID/BARN högst upp på appens startsida.

+ Hur lägger jag till ett barn i appen?

Om du har en pågående graviditet i appen och fött ditt barn (grattis!!) kan du fylla i barnets födelsedatum, på så sätt summeras din graviditet och barnet skapas.

Du kan även lägga till barn i appen genom att gå till inställningar (det lilla hjulet på startsidan), därefter "+ Lägg till barn". Om du har en pågående graviditet kommer appen att fråga om du fött och vill att graviditeten skall summeras eller om du vill lägg till ett syskon.